Üdvözöljük!

Vállalkozásunk, a ZSIR-GÉP esztergaműhely 2016-ban kezdte meg működését Magyarországon azzal a céllal, hogy egyéni és céges megrendeléseket szolgáljunk ki, a piaci versenytársakhoz igazodva, mindezt megfizethető árakon, minőségi alapanyagok felhasználásával. Fő tevékenységi körünk a fémmegmunkálás.

Precíz munkavégzés és odafigyelés; a nálunk dolgozó, magasan kvalifikált és már legalább egy évtizede a szakmájukban dolgozó szakemberek biztosítják a minőségi, gyors és precíz munkafolyamatok problémamentes lebonyolítását. Büszkék vagyunk arra, hogy a rendelkezésünkre álló, korszerű gépparkunkkal hatékonyan, és precízen dolgozunk, miközben ügyelünk a környezet védelmére is. Természetes, hogy a célkitűzésünk a folyamatos fejlődés, melyben előnyt élvezünk sok nagy multinacionális vállalattal szemben, hiszen motiváltak és elkötelezettek vagyunk ezen a téren, és arra törekszünk, hogy ezeket a jó tulajdonságainkat a jövőben is megtartsuk. Számunkra kiemelt fontosságú ügyfeleink elégedettsége, hiszen csak így léphetünk a fejlődés útjára.

Kiemelt figyelmet fordítunk ezenkívül a tiszta munkakörnyezet megteremtésére és a munkavégzés során keletkezett hulladék környezettudatos kezelésének fontosságára. Nem titkolt célunk, hogy vállalkozásunk az ISO 14001 minősítést minél hamarabb elnyerje.


Az eddig elkészült termékeink
 alapján látni fogja, hogy széles palettát kínálunk megrendelőinknek. A kidolgozott tervrajzok alapján történő sorozatgyártás mellett lehetőséget kínálunk magánszemélyeknek, hogy ötletükkel hozzánk forduljanak. Szakembereink egy számítógépes programban vizualizálják tervét melyből, ha szükséges, egy prototípus készítünk.  A pontosítások és a véglegesítés  után, már hozzá is látunk a kívánt termékek legyártásához

Köszönjük, hogy időt szakított bemutatkozó soraink elolvasására és reméljük, hogy nemsokára elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk Önt is! Ha felkeltettük érdeklődését, akkor ide kattintva veheti fel velünk a kapcsolatot. Ne feledje: mi vagyunk az a hely,  

 AHOL ÖTLETÉBŐL VALÓSÁG LESZ!

Üdvözlettel!


Zsiros Gergő
Ügyvezető