A megrendelés menete

Számos lehetőség kínálkozik arra, hogy egy megkeresésből végső megrendelés majd teljesítés legyen.

  • Ha pontosan tudja mit szeretne gyártatni, akkor nincs más dolga, mint kitölteni a lent található űrlapot és feltölteni egy fájlt az alkatrészről. Ezután  felveszem Önnel a kapcsolatot és tudatom,  milyen határidővel és mekkora költséggel tudom elkészíteni.
  • Ha nem rendelkezik műhelyrajzzal vagy dokumentummal de tulajdonában van a régi alkatrész, akkor azt elpostázhatja vagy beméretezve lefotózhatja, ami alapján már elkészíthető a munkadarab.
  • Amikor Ön megkapja az ajánlatot és elfogadja, akkor elindul a gyártási folyamat. A termék elkészültekor egy értesítő e-mailt küldök egy díjbekérővel, amit a benne található fizetési határidőn belül szíveskedjen teljesíteni.  A közlemény rovatban ne felejtse el feltüntetni a rendelés számát, melyet korábban megrendeléséhez csatoltunk.
  • Végezetül az összeg beérkezésének napján kiállítjuk számláját, melyet az alkatrészhez a csomagba mellékelünk. 

Általánosan elfogadott díjszabásunk a következő:

  • Forgácsolási rezsi óradíj: Bruttó 6500Ft
  • A darabolási ár darabolásonként: Bruttó 500Ft

Egyedi megrendelés és a pontosabb ár meghatározása érdekében kérem töltse ki a lent található űrlapot!

ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Töltse ki az alábbi űrlapot, adja meg nevét, elérhetőségét, és írja le pontosan milyen alkatrészre gondolt. Amennyiben lehetősége van, írja le a legyártandó mennyiséget, az anyag minőségét, és csatoljon műhelyrajzot a legyártandó alkatrészről. 

Árajánlatát igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül elküldeni az Ön által megadott e-mail címre.